Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

H ΓΣΕΕ στο πλευρό των εργαζομένων στο Μετρό Αθήνας

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, που έχει προγραμματίσει για αύριο στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 11 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. 
 
Τα προβλήματα για τους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ και γενικότερα στα μέσα σταθερής τροχιάς είναι πολλά και χρόνια με αποτέλεσμα, όπως κατ΄επανάληψη έχουν τονίσει, το επιβατικό κοινό να ταλαιπωρείται. 
Οι ελλείψεις προσωπικού και υλικών συντήρησης των συρμών, οι τεράστιες ουρές και αναμονές για όσους μετακινούνται και με το ΜΕΤΡΟ , οι απαράδεκτες συνθήκες για το προσωπικό που έχει απομείνει, αλλά και γενικότερα η απαξίωση του φορέα, βρίσκονται στο επίκεντρο των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο Μετρό της Αθήνας. 
Οι εργαζόμενοι κρούουν για ακόμη μία φορά τον κώδωνα του κινδύνου και η λήψη άμεσων μέτρων είναι αναγκαία εδώ και τώρα. 

                                              
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου