Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την εξαγορά της ΕΕΣΣΤΥ

Σήμερα, Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, υπεγράφη η Σύμβαση Μεταβίβασης του συνόλου των Μετοχών της ΕΕΣΣΤΥ A.E. στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. Η εξέλιξη αυτή, εντός του Ομίλου Ferrovie dello Stato Italiane,
θα διαμορφώσει κοινή εταιρική κουλτούρα και θα δημιουργήσει νέες συνέργειες.
Ο εκσυγχρονισμός των υποδομών (με νέες επενδύσεις) και η ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού, θα συμβάλει στην αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών (στο επιβατικό κοινό και στους πελάτες εμπορευμάτων), στην ανάπτυξη του ελληνικού σιδηροδρόμου στο σύνολό του, καθώς και στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.
H ΤΡΑΙΝΟΣΕ χρησιμοποίησε ως Χρηματοικονομικό Σύμβουλο την PwC Greece και ως Nομικό Σύμβουλο την Bahas Grammatidis & Partners.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου