Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Κουβέντα για τις "κομπίνες" και την ΠΟΣ, ο Τερζόγλου...

Μια ανακοίνωση απο τον Π.Τερζόγλου, η οποία δεν αναφέρει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως για τα σοβαρά που κατάγγειλε, επί λέξη :"Άρα; Εσείς της ΠΟΣ τι ρόλο έχετε; Μόνο κομπίνες να κάνετε; Κλείστε το".. Λόγια,λόγια,λόγια,αλλά για τις ΚΟΜΠΙΝΕΣ που κατήγγειλε, ΤΙΠΟΤΑ ! Διαβάζουμε  την ανακοίνωση του
Έχω γράψει ότι όποτε με βρίζουν οι Συριζοσκυφτούληδες, είναι σαν να αφήνουν ένα παράσημο στον τοίχο του δικοί μου θρήνου.
Έχω πει επίσης ότι, δεν πρόκειται να ανοίξω διάλογο
μαζί τους, ότι κι αν πουν για μένα. Από τότε που ξεβρώμισα τη ζωή μου, αισθάνομαι μια χαρά και δεν έχω σκοπό να επαναλάβω τα λάθη που έκανα.
Αυτή τη φορά όμως είναι στη μέση και η ΠΟΣ και πολλοί μου ζήτησαν να το ξεκαθαρίσω.
Στο αυριανικό και προβοκατόρικο blog του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του Δικτύου Σιδηροδρομικών, ο κρυπτόμενος και αρνηθείς να απαντήσει στο εξώδικο της ΠΟΣ, γνωστός λασπολόγος, ταυτίζει μία δική μου ανάρτηση με τις δικές του, στην αγωνιώδη προσπάθεια που κάνει να γλυτώσει το τομάρι του από την καταδίκη.

Κρυπτόμενος με ρωτά, τι εννοούσα όταν μίλησα για κομπίνες στην ΠΟΣ!
Ξέχασε που κατηγόρησε το Προεδρείο (ΠΑΣΚ, ΔΑΚΕ, ΠΑΜΕ) για οικονομική απάτη; Ότι άλλα γράφουν στο χαρτί και άλλα δίνουν στα χέρια, συγγενών τους;
Ξέχασε ή κάνει πως ξέχασε με την ελπίδα να ξεχάσουν και οι άλλοι;
Ακολούθως ο δυστυχής αυτός άνθρωπος, ζητάει από την ΠΟΣ να μου στείλει εξώδικο, ζητώντας μου εξηγήσεις!
Γιατί εξώδικο; Μήπως κρύφτηκα και δεν θα απαντήσω;
Σήμερα το πρωί επικοινώνησα με τον Πρόεδρο της ΠΟΣ και του δήλωσα ότι είμαι στη διάθεση του Προεδρείου και της Διοίκησης σε ότι μου ζητηθεί.
Να είναι βέβαιος ότι παρά τις διαφωνίες μου, θα ανταποκριθώ σεβόμενος το δευτεροβάθμιο όργανο των σιδηροδρομικών.
Ένα τελευταίο:
Δεν ήμαστε ίδιοι! Δεν ήμασταν ποτέ! Δεν θα γίνουμε ποτέ!
Ο κύριος αυτός αποτελεί τη χειρότερη μετενσάρκωση.
Αρριβίστας, τυχοδιώκτης, μικρομέγαλος μεγαλομανής, ανδρώθηκε στο βαθύ - βαθύ παρασκήνιο και πάντα έχοντας τη ζυγαριά να γέρνει στο μικροπροσωπικό του συμφέρον.
Είναι γνωστή η διαδρομή του την δύσκολη εποχή του 2010 με τις εκατοντάδες διώξεις και μετατάξεις και είναι επίσης γνωστό πόσες κατουρημένες ποδιές φίλησε για να επιβιώσει και να βρεθεί σήμερα, σε συνεργασία με την ΕΝΟΤΗΤΑ της ΝΔ να εκβιάζει και να ασχυμονεί.
Εκμεταλλευόμενος την πολιτική κατάσταση και μέσω χορηγιών που δίνουν σύντροφοι του, τάχα στο σωματείο, τραπεζώνει υπουργούς, κάνει δημόσιες σχέσεις με άλλους και συκοφαντεί όποιον του αντιστέκεται.
Είναι βέβαιο ότι θα αφήσει ιστορία.
Σαν Πήλιος Γούσης, σαν Εφιάλτης, σαν Γκαίμπελς και Γεωργαλάς.

1 σχόλιο:

  1. Ο Τερζόγλου,είναι λογικό να έχει άχτι αυτούς που ανέδειξαν την πραγματική διάσταση του χαρακτήρα του.
    Πέραν απο χαρακτηρισμούς, ο γιαλαντζί περιφερόμενος αριστερός του 7ου,που μάζευε τα σκουπίδια απο τους μπλέ κάδους για να βρεί τα ονόματα των προσληφθέντων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δεν λέει τίποτε για τις κομπίνες που κατήγγειλε.
    Μοναδικός αυτοσκοπός, του Τερζόγλου, η αυτοπροβολή και η μανία για την ανάδειξη σε αξιώματα.
    Το 2013 εκλέχτηκε με το Δίκτυο, κατόπιν άνωθεν παρέμβασης.
    Σε δημόσια συνεδρίαση και μπροστά του, του απάντησα ότι κουβαλάει το βαρύ συνδικαλιστικό παρελθόν και δεν έχει καμία δουλειά να απαιτεί εκλογή.
    Τελικά προσέτρεξε σε τρίτους και επεβλήθη η εκλογή του στο Δίκτυο Σιδηροδρομικών.
    Αργότερα,αποποιήθηκε τον ΣΥΡΙΖΑ και το Δίκτυο (2015).Η πλειοψηφία των ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ-ΠΑΜΕ, τον διόρισε ως παρατηρητή στο Προεδρείο της Ομοσπονδίας, σε μια πρωτοφανή απόφαση που απέδειξε σε όλους πως το σύστημα δεν αφήνει ποτέ παραπονούμενα τα παιδιά του.
    Και το 2016 πήρε αυτό που αξίζει σε εκλογές, όταν κατέβασε την ΡΙΚΣΥ και δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε σε ΔΣ.
    Έκτοτε, όποτε κρίνει ότι χρειάζεται βοήθεια το σύστημα,γράφει ανακοινώσεις,βρίζοντας και λοιδορόντας όσους διαφωνούν με τις ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ-ΠΑΜΕ.
    Κατήγγειλε προχτές ΚΟΜΠΙΝΕΣ και σήμερα σαν γνήσιος κιοτής,ανέφερε ότι είναι στην διάθεση της ΠΟΣ να εξηγήσει τα όσα καταγγέλει.
    Για όσους θέλουν να καταλάβουν η ερμηνεία της κομπίνας είναι η εξής.
    Κομπίνα > απατεώνικη ενέργεια ή επιχείρηση που αποσκοπεί στον προσπορισμό οικονομικού ή άλλου οφέλους.

    Ας μας εξηγήσει ο Τερζόγλου τι κομπίνες καταγγέλει στην ΠΟΣ και μετά εδώ είμαστε, να δημοσιεύουμε και άλλες ανακοινώσεις του. ΄

    Γενιδούνιας Κώστας

    Υ.Γ. Το πότε θα απαντήσω στο εξώδικο της ΠΟΣ, αν δεν το έχω ήδη κάνει, δεν θα το μάθει ποτέ ο Τερζόγλου. Αλήθεια γιατί δεν ρωτάει την ΠΟΣ γιατί δεν δημοσιεύει το εξώδικο που μου κοινοποίησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή