Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Αύξηση μέτρων ασφαλείας στο σιδηροδρομικό δίκτυο

Αύξηση μέτρων ασφαλείας στο σιδηροδρομικό δίκτυο.
Άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε δράστη που συνελήφθη να καταστρέφει σιδηροδρομική υποδομή.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν κρούσματα καταστροφής σιδηροδρομικής υποδομής στη γραμμή
του προαστιακού σιδηρόδρομου Αθήνα – Κόρινθος. Κατόπιν λειτουργίας σύγχρονων τεχνικών μέσων παρακολούθησης από τον Ο.Σ.Ε. και συντονισμένων ενεργειών με την Ελληνική Αστυνομία, συνελήφθη χθες επ αυτοφώρω δράστης που κατέστρεφε κρίσιμο υλικό στον Υποσταθμό Κορίνθου.

Ασκήθηκε εναντίον του κακουργηματική ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου και ο Οργανισμός δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση.

Επ αφορμή του σημαντικού αυτού γεγονότος και για τη ασφάλεια και ομαλή λειτουργία των δρομολογίων, ο Ο.Σ.Ε. ανακοινώνει τα εξής:

1. Θα αναβαθμιστεί άμεσα το σύστημα ασφαλείας και παγίδευσης χώρων υψηλής τάσης σε όλους τους Υποσταθμούς Ηλεκτροκίνησης και εγκαταστάσεων ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής.
2. Ήδη υφίσταται συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να εντατικοποιηθεί η παρακολούθηση των κρίσιμων εγκαταστάσεων.
3. Ο Οργανισμός θα συνεχίσει να παρίσταται ως πολιτική αγωγή και θα συμμετάσχει ενεργά σε όλες ανεξαιρέτως τις ποινικές υποθέσεις είτε κλοπής, είτε καταστροφής σιδηροδρομικού υλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου