Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Tην Τρίτη το ΔΣ του Σωματείου μας επικυρώνει την υπογραφή της ΣΣΕ

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου στις 13.20 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, για να επικυρώσει
την υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την διετία 2018-2020. 

Η ενημέρωση για τα υπόλοιπα θέματα, το ΤΑΠΕΛ και διάφορα άλλα προβλήματα απο τα τοπικά μηχανοστάσια συνθέτουν την ημερήσια διάταξη, σε μια ιστορική συνεδρίαση της ΠΕΠΕ.
Θυμίζουμε ότι και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει εγκρίνει το τελικό κείμενο και μέχρι την Τρίτη θα έχουν ολοκληρωθεί οι συγκεντρώσεις για την νέα ΣΣΕ.

Η συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου μας, θα είναι όπως πάντα ανοικτή για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει  (θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΠΟΣ).
Θυμίζουμε ότι έχουν προηγηθεί συνελεύσεις σε ΜΑΙ και αύριο στο ΜΘ για την νέα ΣΣΕ.
Το στέκι της έλξης θα δημοσιεύσει το τελικό κείμενο μόλις αυτό υπογραφεία απο τα 2 Σωματεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου