Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Κρίσιμη εβδομάδα για την ΣΣΕ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η πλέον κρίσιμη εβδομάδα για την υπογραφή της ΣΣΕ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι αυτή που ξεκινά αύριο καθώς αναμένεται να αποσταλεί το τελικό κείμενο της. Την προσεχή Πέμπτη έχει εξαγγείλει
24 ωρη απεργία η ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ - με εξώδικο της.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αύριο Δευτέρα είτε το θέμα θα κλείσει θετικά είτε θα υπάρξει διαφωνία με ότι αυτό συνεπάγεται.
Θυμίζουμε ότι το Σωματείο των μηχανοδηγών είχε διαφωνήσει σε διατυπώσεις - και όχι σε οικονομικούς όρους - της ΣΣΕ ,(με εξαίρεση το ποσό που απαιτεί η ΠΕΠΕ για τους νέους μηχανοδηγούς που εκπαιδεύονται στο ΚΕΚ και διαμένουν εκτός Αθηνών) ,διατυπώσεις όμως που δημιουργούν ζητήματα στα εργασιακά και αναμένει την τελική πρόταση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχοντας αποστείλει τα σημεία που εντοπίστηκαν-συζητήθηκαν στο τελευταίο ΔΣ και χρήζουν διορθώσεων.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου