Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τη μετατροπή των υφιστάμενων αδειών μηχανοδηγών σε νέες ευρωπαϊκές


Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους μηχανοδηγούς ότι οι υφιστάμενες άδειες, οι οποίες έχουν εκδοθεί σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία, μπορούν πλέον να μετατραπούν σε νέες ευρωπαϊκές άδειες.


Η εν λόγω μετατροπή των αδειών πραγματοποιείται με την υποβολή στη ΡΑΣ, σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή, αίτησης και των συνοδευτικών δικαιολογητικών τα οποία αναφέρονται στην παρ. 5.1 της ΥΑ ΑΣ19/60169/6396 / 10-02-2012 ανακοίνωσης του υπουργού Μεταφορών και στο άρθρο 6 της ΥΑ. ΑΣ19/63620/2150 / 01-06-2018 Υπουργικής Απόφασης.

Η συμπλήρωση και η αποστολή της ηλεκτρονικής αίτησης και των συνοδευτικών εγγράφων, γίνεται μέσω της εφαρμογής «Άδειες Μηχανοδηγού» η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΡΑΣ στον σύνδεσμο που ακολουθεί https://licences.ras-el.gr/


www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου