Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Επιστολή Σ.Σ. Λαρισαικού για τον σταθμό ΑΙΡ

Κύριοι,
Μετά τις δύο επιστολές μας  (10968/6-6-2017 και 10972/27-7-2017 τις οποίες θα σας επισυνάψουμε )  επανερχόμαστε να σας επισημάνουμε καινούρια προβλήματα της ασφαλής λειτουργίας του ΣΣ Α.Ι. Ρέντη.  

           Πριν λίγες μέρες τοποθετήθηκε  στον χώρο ελιγμών μεταλλική αποβάθρα σε χώρο μάλιστα που ο φωτισμός είναι μηδενικός  για τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες. Επίσης την Παρασκευή στις 19/10/2018 κατασκευάστηκε δίκτυο με νερό για να πλένονται οι αμαξοστοιχίες.
            Σας επισημαίνουμε ότι στα παραπάνω σημεία υπάρχει αγωγός ηλεκτροκίνησης 25.000 volt άρα η χρήση νερού είναι απαγορευτική.
            Ζητάμε την απομάκρυνση της μεταλλικής αποβάθρας άμεσα.
            Ζητάμε να μην γίνεται καθαρισμός των συρμών στον χώρο ελιγμών.
            Ζητάμε να κατασκευαστεί γέφυρα που να συνδέει το μηχανοστάσιο Ρέντη με τον σταθμό και μέχρι τότε να μην γίνεται διέλευση   του προσωπικού του μηχανοστασίου και του προσωπικού καθαρισμού στον χώρο ελιγμών.
             Ζητάμε άμεσα συνάντηση γα τα παραπάνω θέματα. Η πρόθεση  μας είναι να προσφύγουμε στο Σώμα Ελεγκτών Υγιεινής και Ασφάλειας.


         

ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Σ. "ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ"
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                            ΝΙΚ.ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ                                     ΒΑΣ. ΒΕΛΑΩΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου