Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση ΠΑΣΚ - Σιδηροδρομικών (+Συνεργαζόμενοι)

Συνάδελφοι ,
        Ο ιδρυτής και αρθρογράφος του προβοκατόρικου μπλογκ  θέλησε να
μεταφέρει τον οχετό του και εντός του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣ με συνεχόμενα χυδαία δημοσιεύματα όχι μόνο για τη λειτουργία της Ομοσπονδίας αλλά και με αίσχιστου είδους υπονοούμενα.

        Το γεγονός ότι πολλές φορές για χάρη της ενότητας του συνδικαλιστικού κινήματος δεν δόθηκε συνέχεια στις πολλαπλές προκλήσεις του, προφανώς ενίσχυσε το θράσος του φτάνοντας στο σημείο να αφήνει με λεκτικούς ακροβατισμούς, υπονοούμενα, ακριτομυθίες και κυρίως με δηλητηριώδη και ψευδή υπονοούμενα για τα οικονομικά στοιχεία της Ομοσπονδίας τα οποία ακόμη και η παράταξή του τα ψηφίζει εμπλέκοντας και το πρόσωπο του Προέδρου της ΠΟΣ. Παρά το εξώδικο με το οποίο καλούνταν να επανορθώσει τα όσα ψευδώς έγραψε, συνέχισε από το πληκτρολόγιο του την ίδια τακτική. 
        Στο τελευταίο ΔΣ της ΠΟΣ ο Πρόεδρος της και Γραμματέας της παράταξης μας δια της ψήφου του εξέφρασε την πάγια θέση της παράταξης μας για το πως αντιμετωπίζονται οι κατ΄ εξακολούθηση ψεύτες και οι χειροκροτητές τους. Μετά τις διαβεβαιώσεις του ότι δεν έθεσε ποτέ ούτε θέτει θέμα διαχείρισης των οικονομικών της ΠΟΣ – αλλά μόνο ζητήματα λειτουργίας- η παράταξή μας που αποτελεί και αποτελούσε πάντα τον πόλο σταθερότητας στο σιδηροδρομικό συνδικαλιστικό κίνημα έδωσε μια τελευταία ευκαιρία για να κλείσει το θέμα εντός του ΔΣ της ΠΟΣ. 
        Ο κατά κύριο επάγγελμα υπαλληλάκος του υπουργού ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να θέσει ανοιχτά θέμα οικονομικών. ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. «Σπέρνει» ψεύδη και υπονοούμενα με τρόπο που θα αποφεύγει την δικαστική εμπλοκή του. ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ!
        Ωστόσο παρά τις  διαβεβαιώσεις του ότι δεν θέτει θέμα οικονομικών, την επόμενη κιόλας μέρα συνέχισε τα απαξιωτικά δημοσιεύματα του.  Είναι προφανές πλέον ότι ο πολιτικός γενίτσαρος επέλεξε τον δρόμο του αποπροσανατολισμού των συναδέλφων στο πλαίσιο της γενικότερης αντίληψης του πολιτικού του φορέα, βάζοντας τη λάσπη στον ανεμιστήρα. Πιστεύοντας ότι οι εργαζόμενοι έτσι δεν θ αντιληφθούν το ξεπούλημα του σιδηρόδρομου που έγινε από τους δήθεν αριστερούς όψιμους συνοδοιπόρους του. Πιστεύοντας ότι δεν θ αντιληφθούν τις συνεχόμενες κωλοτούμπες τους. 
       Ως γνήσιο τέκνο του πολιτικού ρουσφετιού  αλλά και υπηρέτης του συστήματος που κατά τα άλλα κατήγγειλε, θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για να γίνει αρεστός στους εργοδότες και στους προστάτες του. Δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε στον κατήφορό του. Εμείς απαντάμε πολιτικά και συνδικαλιστικά και όχι με αναφορές στην προσωπική ζωή και τις οικογένειες των αντιπάλων. Να είναι σίγουρος ότι οι προσωπικοί του χειροκροτητές θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας όταν το καράβι στο οποίο μπαρκάρισε ως λαθρεπιβάτης στην αρχή και στο οποίο θέλει να γίνει μούτσος, αρχίσει να βουλιάζει. 
        Τον προειδοποιούμε ότι αν συνεχίσει την τακτική της λάσπης και της συκοφαντίας θα βρεθεί ενώπιον πολλών δυσάρεστων εκπλήξεων. Η ανοχή έχει όρια ακόμη και για τους κατά εργολαβία συκοφάντες που αρέσκονται να φωτογραφίζονται  χαριεντιζόμενοι με τους εργοδότες και με τους Υπουργούς. Η προσπάθεια στην οποία επιδίδεται για την απαξίωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών θα πέσει στο κενό. Τον διαβεβαιώνουμε και  αυτόν και τους εν αγνοία ή εκ προθέσεως συνενόχους της ροζ παράγκας που έχουν εγκαθιδρύσει.
Αν χρειαστεί να ασχοληθούμε ξανά με τον κο κυβερνητικό υπάλληλο να είναι σίγουρος ότι δε θα είναι με ανακοίνωση ούτε στις αίθουσες της ΠΟΣ……
Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ήταν η προειδοποίηση.
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ
Οι κυβερνήσεις και οι Υπουργοί έρχονται και παρέρχονται. 
Η ΠΑΣΚΕ και η ΠΟΣ ΗΤΑΝ-ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
Και όταν όλα για τους εκλεκτούς του «τελειώσουν» τότε δε θα «καταγγέλλει» αλλά θα ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.



                                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

 ΠΑΣΚ-Σ ΣΥΝΕΡΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου