Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Εικόνες και video απο την φωτιά στο IC στην Γερμανία

Τουλάχιστον 500 επιβάτες εγκατέλειψαν τρένο υψηλής ταχύτητας το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κολωνία στο Μόναχο, όταν ένα από τα βαγόνια του πήρε φωτιά.
Από το συμβάν τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε άνθρωποι.
Σύμφωνα με την Bild
ένας αστυνομικός που ταξίδευε στην αμαξοστοιχία ICE αισθάνθηκε οσμή καπνού και ενεργοποίησε το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, «αποτρέποντας την καταστροφή»





























Η  Deutsche Bahn ανέφερε πως έκλεισε την γραμμή υψηλής ταχύτητας ανάμεσα στην Κολονία και τη Φρανκφούρτη λόγω της πυρκαγιάς και πως εκτρέπει τα τρένα από τη διαδρομή αυτή, με αποτέλεσμα να προστεθούν 80 λεπτά στη διάρκεια του ταξιδιού.

Εκπρόσωπος της εταιρείας τόνισε ότι τα αίτια της φωτιάς είναι αδιευκρίνιστα. «Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία γιατί προκάλεσε την πυρκαγιά. Οι εμπειρογνώμονες βρίσκονται στο σημείο, διεξάγοντας έρευνες».

Το τμήμα της γραμμής, που σημειώθηκε η φωτιά, αναμένεται να κλείσει για δύο ημέρες.


Πηγή: Φωτιά σε τρένο στη Γερμανία -5 τραυματίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου