Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

EΡΓΟΣΕ "Το επόμενο δεκαπενθήμερο ολοκληρώνεται η διάβαση της Ν.Μενεμένης"

Η ΕΡΓΟΣΕ ανακοινώνει ότι το σημαντικό για την Θεσσαλονίκη έργο της κατασκευής ανισοπέδων διαβάσεων στην Ν. Μενεμένη ολοκληρώνεται εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου Νοεμβρίου 2018. Το αντικείμενο του έργου
περιλαμβάνει την κατάργηση της Ισόπεδης Διάβασης Οδού Αγ. Παρασκευής με την κατασκευή δύο  Ανισοπέδων Διαβάσεων, ήτοι, της Κάτω Διάβασης Πεζών και της Κάτω Διάβασης Οχημάτων σε γειτονικές χιλιομετρικές θέσεις. Το έργο συμπληρώνεται με αποκατάσταση φυσικού τοπίου ώστε να βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα ζωής των γειτονικών συνοικιών.

Το έργο εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή τόσο της σιδηροδρομικής όσο και της οδικής κυκλοφορίας των οχημάτων και των πεζών, ταυτοχρόνως δε αποκαθιστά την συνέχεια του αστικού ιστού της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αμπελοκήπων –Μενεμένης.

Το έργο ολοκληρώνεται με ενιαία Σύμβαση (Αριθμός Σύμβασης ΕΡΓΟΣΕ 698/16), η διαχείριση της οποίας λαμβάνει υπ’ όψιν όλες τις παραμέτρους για την επιτυχή ολοκλήρωση του συνολικού έργου.

Η παράδοση του έργου στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο 2018 θα συμβάλλει στην βελτίωση των συγκοινωνιακών συνθηκών όλης της πόλης καθώς και στην αύξηση της ασφάλειας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

https://www.ergose.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου