Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Aνακοίνωση ΠΟΣ για το θέμα με την δικαστική διεκδίκηση των Δώρων

Συναδέλφισσα, Συνάδελφοι,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλοί συνάδελφοι υποκινούνται να καταθέσουν αίτηση προς την Υπηρεσία τους προκειμένου να δικαιούνται τα Δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και Επίδομα Αδείας
ύψους 500, 250 και 250 ευρώ αντίστοιχα, τα οποία καταργήθηκαν από 1/1/2013.

Μετά από ερώτημα που απευθύναμε προς τη Νομική μας Σύμβουλο, μας ανέφερε ρητά ότι η όποια αίτηση δεν συνιστά διακοπή της παραγραφής λόγω παρόδου του προβλεπόμενου χρόνου.
Κατόπιν τούτου, συμπερασματικά το ζήτημα της διακοπής της παραγραφής κατοχυρώνεται μόνο με κατάθεση αγωγής και αναιτίως δημιουργείται τόσο μεγάλη αναταραχή. 
Για την οποιαδήποτε διεκδίκηση προς το συμφέρον των εργαζομένων, παρακαλούμε να ληφθούν υπόψη τα ανωτέρω και να πράξετε σύμφωνα με τις αποφάσεις που οφείλετε να λάβετε άμεσα και τις οποίες η Π.Ο.Σ. θα στηρίξει.



      Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας 


           ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου