Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Επαναπροσλήφθηκαν οι πρώτοι τεχνίτες στην Θεσσαλονίκη!

Σημαντική επιτυχία της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ 
Το Σωματείο μας καλωσορίζει τους συναδελφους που επαναπροσλήφθηκαν στο εργοστάσιο & μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί
μια πρώτη δικαίωση της προσπάθειας μας και τήρηση της γραπτής δέσμευσης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την νεα -και ισχύουσα- ΣΣΕ. 
Οι συνάδελφοι πλέον καλύπτονται από την νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και ολοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να επαναπροσληφθούν ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι που οι συμβάσεις τους έληξαν, καθώς και των μαθητών που εργάστηκαν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ την τελευταία διετία.

Ο Πρόεδρος              Ο Γ.Γραμματέας 

Ζαβογιαννης Β.            Παπαδόπουλος Σ.

2 σχόλια:

  1. Παρακαλώ διευκρινίστε αν στους όλους είναι και όλες οι ειδικότητες διοικητικών κλπ της εεσστυ από το 19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι απορρίφθηκαν τώρα θα επαναπροσληφθούν αργότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή