Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Παρέμβαση της ΠΟΣ και πάλι στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΕΣΣΤΥ! Εξώδικα προς τα μέλη του ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ!

 Μετά απο παρέμβαση της ΠΟΣ και με συμμετοχή αρκετών συναδέλφων,δεν συζητήθηκε  και σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΣΣΤΥ το θέμα για  την έγκριση των διεταιρικών Συμβάσεων για την συντήρηση τροχαίου υλικού,πράξη που αποτελεί και το τελικό στάδιο πριν την ιδιωτικοποίηση της.
Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε απο τον Αντιπρόεδρο της ΠΟΣ μετά απο πρόταση του Δικτύου Σιδηροδρομικών 
την επόμενη εβδομάδα θα αποσταλούν εξώδικα προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα οποία θα τους γίνονται γνωστές και  οι ποινικές ευθύνες που θα υπάρξουν με την ψήφιση απο την πλευρά τους των διεταιρικών συμβάσεων που είναι καταφανές ότι πολλαπλασιάζουν το κόστος για την συντήρηση του τροχαίου υλικού και θέτουν σε κίνδυνο την βιωσιμότητα της.(προς όφελος του ιδιώτη αγοραστή της ΕΕΣΣΤΥ).

Η συζήτηση για αυτές τις συμβάσεις αναμένεται να γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών




1 σχόλιο:

  1. Να πούμε και ένα μπράβο στον συνάδελφο που έδωσε την ιδέα για τα εξώδικα , τον Γιάννη Μπαιρακτάρη απο τον Βόλο. Και στον Χάρη τον Καραδήμα που την μετέφερε άμεσα στην ΠΟΣ.
    ΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή