Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Καλάβρυτα: Αίτημα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για σύνδεση με οδοντωτό


Οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου, με αφορμή την πρόσφατη αποκατάσταση της επιβατικής σιδηροδρομικής συγκοινωνίας της γραμμής Πειραιάς-Αθήνα-Κιάτο-Αίγιο και την πληθώρα των αιτημάτων κατοίκων και επισκεπτών της πόλης

των Καλαβρύτων, που έχουν περιέλθει σε γνώση τους, έλαβαν την πρωτοβουλία της επικοινωνίας με τον Θεόδωρο Τόλια, διευθυντή Επιβατικών Μεταφορών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μάρκου, στην τηλεφωνική επαφή που είχε χθες με τον κ. Τόλια, εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον των δύο βουλευτών για την προοπτική μιας δημιουργικής συνεργασίας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, ώστε να συνδράμουν με ουσιαστικό τρόπο στην ανάδειξη του «Οδοντωτού» ως μέσου μεταφοράς επιβατών με κυρίαρχο ρόλο και όχι απλώς ως μέσου μιας τουριστικής διαδρομής. Του παρέθεσε επίσης μια σειρά από βελτιωτικές του έργου προτάσεις, που έχουν προκύψει, έπειτα από συλλογικές διαβουλεύσεις με τοπικούς κυρίως φορείς.
Ενδεικτικά, οι προτάσεις αυτές αφορούν στην επιτακτική ανάγκη συντονισμού των δρομολογίων του Προαστιακού με τον Οδοντωτό, στην αναγκαιότητα ύπαρξης απογευματινού δρομολογίου, την πρόβλεψη ειδικών εκπτώσεων κ.λπ.
Ο κ. Τόλιας, είχε την ευγενή καλοσύνη να ακούσει τις προτάσεις των δύο βουλευτών, απαντώντας ότι θα εξετάσουν άμεσα την τροποποίηση των δρομολογίων και την προσαρμογή αυτών, ώστε να είναι σωστή η ανταπόκριση με τον Οδοντωτό και θα μελετήσουν σοβαρά το ενδεχόμενο προσθήκης απογευματινού δρομολογίου.
Σύμφωνα με τους δύο βουλευτές, οι προτάσεις, τις οποίες έχουν εκθέσει και σε επιστολή προς τον κ. Τόλια, θα συνδράμουν αποφασιστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου και βεβαίως της τοπικής κοινωνίας των Καλαβρύτων.

www.pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου