Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Ετοιμάζονται για την κάθοδό τους στην Ελλάδα οι Ρουμάνοι της GFR. Έβαλαν τα αρχικά GFR HELLAS σε δυο μηχανές


Για την… κάθοδό τους στην Ελλάδα προετοιμάζονται οι Ρουμάνοι της GFR. Η ρουμανική εταιρεία, η οποία διαθέτει θυγατρική εταιρεία στην Ελλάδα, έβαψε δυο μηχανές έλξης με τα αρχικά GFR Hellas.


Πρόκειται για μια ηλεκτράμαξα και για μια ντιζελάμαξα, οι οποίες – όπως φανερώνουν οι δυο σχετικές φωτογραφίες – είναι παλαιού τύπου.  

Γι΄ αυτό το λόγο, η ρουμανική εταιρεία αναμένει εγκρίσεις καταλληλότητας από την  Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την ΡΑΣ.

Εφόσον ολοκληρωθούν οι αδειοδοτικές διαδικασίες, τότε η ρουμανική εταιρεία θα δρομολογήσει εμπορευματικά δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη προς γειτονικές χώρες, δια μέσου των ελληνοβουλγαρικών συνόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metaforespress.gr, η GFR Hellas έχει έρθει σε αρχικές συμφωνίες για τη διακίνηση σιτηρών και σκραπ.

Σημειώνεται ότι η ρουμανική GFR, η οποία διαθέτει παρουσία σε αρκετές γειτονικές χώρες, συμμετείχε στον πρώτο διαγωνισμό αποκρατικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (είχε εκδηλώσει αρχικό ενδιαφέρον), ο οποίος κατέστη άγονος.

Φώτης Φωτεινός -metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου