Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση απο Πολιτιστική Πρωτοβουλία για εκλογές ΠΜΚ

Όπως γνωρίζετε, η θητεία του ΔΣ του ΠΜΚ που είχε εκλεγεί στις εκλογές του Μαΐου 2017 έχει λήξει και εξαιτίας των ειδικών συνθηκών λόγω του COVID-19, οι εκλογές για το νέο ΔΣ του ΠΜΚ έχουν μετατεθεί.
Η Πολιτιστική Πρωτοβουλία αντιλαμβάνεται τον Πολιτισμό ως
καλλιτεχνική δημιουργία, αισθητική ψυχαγωγία, μαζικός αθλητισμός, αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, πνευματική έκφραση, όπου χωρά μόνο το ΕΜΕΙΣ! 
Στο πλαίσιο αυτό, η παρουσία ενός ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ, με υποψηφίους, οι οποίοι θα προέρχονται από όλους τους χώρους, θα δώσει την ευκαιρία στο νέο ΔΣ να δημιουργήσει πολλαπλές, ποικίλες και ποιοτικές ευκαιρίες για όλους μέσα από τις δραστηριότητες του ΠΜΚ-Σ.
Για το λόγο αυτό, η Πολιτιστική Πρωτοβουλία καλεί ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ σε συζήτηση για αποδοχή ενός ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ για τις επόμενες εκλογές του ΠΜΚ-Σ Νομού Αττικής. 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου