Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Νέο παραλήρημα Κιουτσούκη

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ του Ν.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ!
«ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...”ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ” ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ»
Είναι προφανές ότι το απόσπασμα της ανακοίνωσης της

παραταξης ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ που θα διαβάσετε παρακάτω, δεν έχει την υπογραφή του Ν.Φωτόπουλου, αλλά του αλλαζόνα,αριβίστα και εμπαθή πρός όσους έχουν διαφορετική με αυτόν άποψη, “συναδέλφου” Κώστα Γενιδούνια που νομίζει ότι λόγω της θέσης μου δεν μπορώ να...πέσω στο επίπεδό του!
      Προφανώς ούτε εκβιαστής μπορώ να γίνω, ούτε εργοδοτικός συνδικαλιστής, ούτε μπορώ με εμπάθεια και φασίζουσα νοοτροπία να απαντώ σε όσους διαφωνούν με τις απόψεις μου!
      Αυτό είναι μια τέχνη που μόνο ο Κώστας γνωρίζει και εφαρμόζει ως άλλος συγχρονος Γκαίμπελς μέσα από τον “διαδικτυακό του βόθρο”!
      Βεβαίως και μπορώ όμως να πέσω στο επίπεδό του για να του απαντήσω, όπως γνωρίζω πολύ καλά ότι εκείνος είναι παντελώς ΑΝΙΚΑΝΟΣ να ανέβει επίπεδο!
       Άλλωστε τρείς τριετίες συνεχόμενα ως επικεφαλής του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ έχει οδηγήσει την Παράταξή του στον...όλεθρο, ώσπου στις τελευταίες εσωτερικές διαδικασίες-όπως λένε οι κακές γλώσσες-κόντεψε να μην βρεί ούτε την ψήφο του και φυσικά ΔΕΝ κατάφερε να εκλεγεί επικεφαλής!
      Στα σοβαρά τώρα...
       Με τον Νίκο Φωτόπουλο μας χωρίζουν πολλά!Άβυσσος ιδεολογική και θεσμική και μας ενώνουν όμως κοινοί αγώνες!
      Ο Νίκος ποτέ δεν θα προχωρούσε-όπως δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα-σε στοχοποίηση-διαπόμπευση προσώπων!Οσο για αυτό είναι προσεκτικός!
      Ο Νίκος λοιπόν το 2013 στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, έκανε τις επιλογές του διασπώντας την παράταξη της ΠΑΣΚΕ που τον ανέδειξε και προφανώς αυτό ήταν δικαίωμά του και κρίνεται γι’αυτό από τους συντρόφους του, ιδρύοντας με άλλα στελέχη την παράταξη του ΕΜΕΙΣ!
      Το 2016 διέσπασε την παράταξη ΕΜΕΙΣ που ο ίδιος ίδρυσε το 2013 και προσχώρησε συνεργαζόμενος στην παράταξη του ΜΕΤΑ και αυτή ονομάστηκε ΕΑΚ ΜΕΤΑ!
      Το 2020 διέσπασε την παράταξη του ΕΑΚ ΜΕΤΑ και δημιούργησε την παράταξη ΕΜΕΙΣ ΑΡΚΙ η οποία  σήμερα με καταγγέλει ονομαστικά στην ανακοίνωσή της...
      Όχι!Αυτή δεν είναι ανακοίνωση γραμμένη από το Νίκο αλλά δυστυχώς αυτόν εκθέτει!
      Άλλωστε ο Κώστας, ο συντάκτης της ανακοίνωσης, δεν έχει πρόβλημα να εκθέσει οποιονδήποτε γιατί εάν δεν του κάνουν το χατήρι...
     Ο Κώστας είναι σαν τα μικρά παιδιά, που ψάχνουν εναγωνίως να κερδίσουν ένα παιχνίδι, γιατί έχουν χάσει προηγουμένως ΠΕΝΤΕ ή ΕΞΙ...
     Είναι και με τον χωροφύλαξ(ΕΑΚ ΜΕΤΑ) και με τον αστυφύλαξ(ΕΜΕΙΣ ΑΡΚΙ)αρκεί να κάνει την δουλειά του!!!
     ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ δηλαδή και ότι κάτσει..
     Όμως αλήθεια ποιοί μιλούν για συμπόρευση με την ΠΑΣΚΕ???
     Αυτοί που από το 2013 στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κατεβαίνουν απέναντι στην ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ και στον πρόεδρό της Αντώνη Καρρά, συνασπιζόμενοι σε ψηφοδέλτιο με ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ-ΠΑΣΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ???
     Αυτοί που εκλέγονται με ψηφοδέλτια της ΠΑΣΚΕ σε Α’βθμια σωματεία, κατόπιν σε ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα και στο τέλος ψηφίζουν ΕΜΕΙΣ ΑΡΚΙ???
     Αυτοί που στην Ομοσπονδία Μεταφορών μέχρι χθές κατέβαιναν αγκαλιά με την ΠΑΣΚΕ???
     Αυτοί που έφυγαν από την ΠΑΣΚΕ μόνο όταν είδαν να βουλιάζει το “καράβι” του ΠΑΣΟΚ που τους κουβάλαγε τόσα χρόνια και...σαλτάρησαν στο καράβι του ΣΥΡΙΖΑ όταν αυτός αύξησε δυνάμεις???
     Εεεε λοιπόν συνάδελφοι είστε οι μόνοι που...” ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ” όπως έλεγε ο αείμνηστος παλιός σύντροφός σας!
    Σας συνιστώ ψυχραιμία και εγκράτεια γιατί όπως λέει συχνά πυκνά και ο Κώστας...”τα καλύτερα έρχονται”!

    Υ.Γ. 1. Δεν θα ξεχάσω την επόμενη φορά να ζητήσω την άδειά σας για το τι θα πράξω και γιατί όχι να μου γράψετε και την διακύρηξη...Απλά συνεννοηθείτε ποιάς παράταξης διακύρηξη θα επιλέξετε να μου στείλετε

    Υ.Γ. 2. Μπορείτε να κοροϊδέψετε λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, όμως ΟΛΟΥΣ για πάντα...ΠΟΤΕ!!!
    Υ.Γ. 3. Ξαναδιαβάστε την δήλωσή μου για τις πορείες, αν και δεν περιμένω να καταλάβετε αρκετά!
....................................................................................
Ακολουθεί απόσπασμα της ανακοίνωση ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ
....................................................................................

«Η κοινή εκλογική κάθοδος του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ και επικεφαλής της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα συναδέλφου Κιουτσούκη, σε ψηφοδέλτιο με συνδικαλιστές  της ΠΑΣΚΕ, σε εκλογικό συνδυασμό (Ενιαίο Δημοκρατικό Μέτωπο)  σε – διασπαστικό – Σωματείο την περασμένη εβδομάδα στον σιδηρόδρομο,επιβεβαίωσε την άμεση συνεργασία των δύο παρατάξεων  που έρχεται ως συνέχεια της  πολιτικής–συνδικαλιστικής  τους συμφωνίας  τα τελευταία  χρόνια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου