Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Δελτίο Τύπου ΣΗΑΜ

Ανυπόστατα και κατευθυνόμενα θεωρούμε τα όσα αναφέρονται, σε μικρή μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με τις χρονοαποστάσεις στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό. 

Κανένας «συνωστισμός» δεν υφίσταται στο Μέσο που έχει αγκαλιάσει το σύνολο των επιβατών της πρωτεύουσας, για την εξυπηρέτηση του οποίου οι ηλεκτροδηγοί δίνουμε καθημερινά τη μάχη, ώστε να παρέχεται ασφαλής, γρήγορη αλλά και ποιοτική μετακίνηση. 
Είναι τουλάχιστον άδικο προς το «ελλιπές προσωπικό» της εταιρίας, αναπόφευκτα και μεμονωμένα περιστατικά καθυστερήσεων να «χρησιμοποιούνται» προκειμένου να πληγεί η εικόνα που με τόσο κόπο και ιδρώτα έχουμε προστατέψει εδώ και 21+ χρόνια, παρά την ομολογουμένως αρνητική συνεισφορά κατά καιρούς, των Διοικητών της εταιρίας.
Ο σχεδιασμός λειτουργίας των νέων σταθμών Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός και Νίκαια ο οποίος πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, βαραίνει τους ίδιους τους Διοικούντες, αφού «σθεναρά» κώφευαν στις επισημάνσεις των εργαζομένων στοχεύοντας στην απαξίωση της εταιρίας και ως γνωστόν «όπως στρώνεις κοιμάσαι».
Καλούμε Διοίκηση και πολιτική Ηγεσία να στηρίξει την προσπάθεια των εργαζομένων να κρατήσουν όρθιες, με αξιοπρέπεια και συνέπεια της Αστικές Συγκοινωνίες, ενισχύοντας το προσωπικό και απαλλάσσοντας μας «χθες» από αναχρονιστικές νοοτροπίες της ιεραρχίας της ΣΤΑΣΥ, διευκολύνοντας το έργο μας.      
 Πρόεδρος Γ. Γραμματέας


Παναγιώτης Ψυρούκης         Δημήτριος Ηλιόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου