Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Δεκάδες τραυματίες σε σύγκρουση τρένων στην Τσεχία

Δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης, οι τέσσερις σοβαρά, όταν επιβατικός συρμός συγκρούστηκε με εμπορευματικό
που ήταν ακινητοποιημένος, κοντά στην Πράγα, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.
«Παραλάβαμε τέσσερις ανθρώπους με σοβαρά τραύματα και τους διακομίσαμε σε νοσοκομεία της Πράγας», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος του τοπικού κέντρου άμεσης βοήθειας, η Πέτρα Εφενμπεργκέροβα. Δύο ελικόπτερα-ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο, διευκρίνισε η ίδια.
«Προσφέραμε επίσης φροντίδες σε 29 πιο ελαφριά τραυματισμένους. Διακομίζονται σε νοσοκομεία», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως τραυματιοφορείς βρίσκονταν ακόμη επιτόπου και ότι υπήρχε ενδεχόμενο να υπάρχουν άλλοι περίπου δέκα τραυματίες που θα χρειαστούν διακομιδή.
Δεν αναφέρθηκε κανένας θάνατος στο αρχικό στάδιο της έρευνας, πάντως η εκπρόσωπος δεν απέκλεισε να «βρεθεί κάποιος» στα συντρίμμια μετά τη σύγκρουση. 
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:30 (ώρα Ελλάδας) κοντά στην πόλη Τσέσκι Μπροντ, που απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα ανατολικά της Πράγας.
Πηγή: ΑΠΕ, AFP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου