Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Στον προσκρουστήρα του τερματικού σταθμού Κηφισιάς προσέκρουσε συρμός του ηλεκτρικού. Ελαφρά τραυματίες, κανονικά η κυκλοφορία

Ατύχημα με συρμό του ηλεκτρικού σημειώθηκε στις 12.15 στον τερματικό σταθμό της Κηφισιάς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συρμός προσέκρουσε, λόγω ολισθηρότητας και με μειωμένη ταχύτητα, στον προσκρουστήρα στο τέλος της γραμμής στο σταθμό της Κηφισιάς.



Ελαφρά τραυματίστηκαν 9-10 επιβάτες, οι οποίοι διακομίσθηκαν στον «Ευαγγελισμό» και στον «Ερυθρό Σταυρό». Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία.

H ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ για το συμβάν
Σήμερα 07/07/2020 στις 12:15, συρμός της Γραμμής 1, εισερχόμενος στο σταθμό «ΚΗΦΙΣΙΑ», προσέκρουσε λόγω ολισθηρότητας στους προστατευτικούς προσκρουτήρες που ορίζουν το τέλος της Γραμμής. Δεν υπήρξε εκτροχιασμός του συρμού.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης  ήταν να τραυματιστούν ελαφρά 8 επιβάτες, οι οποίοι για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία Ερυθρός Σταυρός και Ευαγγελισμός. Ο οδηγός του συρμού οδηγήθηκε στην Τροχαία για κατάθεση. Ο συρμός δεν υπέστη υλικές ζημιές, αλλά αποσύρθηκε από την κυκλοφορία για προληπτικούς λόγους. Η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη  Γραμμή 1 έχει αποκατασταθεί πλήρως από τις 12:30 και διεξάγεται κανονικά.

Η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. εκφράζει τη λύπη της για το ατυχές συμβάν και διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου