Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Eννέα κουτάβια και ένα αυγό....

Δεν ξέρουμε αν  η κάλπη  μπορεί να βγάζει εννέα κουτάβια και ένα αυγό. 
Αυτό που ξέρουμε είναι ότι 3 ολόκληρες μετά την ολοκλήρωση των εκλογών σε "νέο" Σωματείο, δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα! 
Φήμες λένε ότι χάθηκε η κάλπη, άλλες λένε ότι χαλάσανε συμφωνίες, λόγω της κατώτερης των προσδοκιών συμμετοχής. 

Η αλήθεια είναι όμως ότι 

στο Σωματείο απο το οποίο εκλέγεται ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής επίσημη ενημέρωση των αποτελεσμάτων για τις αρχαιρεσίες του!

379 ψήφοι, 2 παρατάξεις συμμετείχαν.
Πόσες μέρες άραγε θα χρειαστούν.
Να κεράσουμε και τους νεοεκλεγέντες για τα συγχαρητήρια. Να ξεκινήσει και άμεσα η διαπραγμάτευση για την νέα ΣΣΕ για την οποία οι προσδοκίες ξεκινούν απο τα 250 Ευρώ αύξησης το μήνα και πάνω,φανταζόμαστε.
Αγωνιά όμως και ο κόσμος της εργασίας απο το Ορμένιο μέχρι την Ιεράπετρα και την Ρόδο και αν έχει εκλεγεί ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ. Πολλά τα μηνύματα.
Πως θα πορευτεί η ΓΣΕΕ χωρίς αυτόν μποστάρη; 

Στα σοβαρά τώρα.
Απορούμε, οι τεχνίτες δεν αναρωτιούνται γιατί δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα αποτελέσματα; 


To στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου