Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Στην τελική ευθεία και για επανακυκλοφορία και άλλων δρομολογίων

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε στο στέκι, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφεί η επανακυκλοφορία των αμαξοστοιχιών
1520-1521, τοπικά Στυλίδας ενώ αναμένεται και η λειτουργία της γραμμής στην Κάτω Αχαία.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

2 σχόλια:

  1. Tην μεγαλύτερη πλάκα αυτές τις μέρες,έχει αυτός που παραμιλάει.Είναι πολύ δυνατός,είναι πολύ δυνατός και όλοι τον ακούνε και δεν καταλαβαίνουν τι εννοεί.Προχτές έψαχνε να βρεί και μια υπηρεσία,ανίκανοι έλεγε, μετά ψιθύριζε τον έπιασα δεν την προγραμμάτισε,τον κοιτούσαν και απορούσαν.Τελικά πάλι λάθος έκανε και γελούσαν όλοι μαζί του.Όπως γελάνε καιρό τώρα γιατί μια μέρα έγραψε την λέξη εκπαίδευση με κεφαλαία -ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ- σε ένα σημείωμα του,προσπαθώντας να εξηγήσει το όνειρο του.
    Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου,τα όνειρα δεν τα κατακτάς απο το internet,ούτε με λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηδη απο 2/7 ξεκινανε 1520,1521!!!Ανασα για τους εργαζομενους στην Αθηνα και κατοικους της Βοιωτιας(Λειβαδια,Ορχομενου,Αλιαρτου,Θηβας) αλλα και για τους κατοικους του Μπραλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή