Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Μνημόνιο συνεργασίας του ΟΣΕ με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

O ΟΣΕ, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε ότι προχωρά στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την Μονάδα Προβλέψεων και
Στρατηγικής του Εργαστηρίου Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Στόχος της συνεργασίας του ΟΣΕ με το ΕΜΠ είναι η υλοποίηση κοινών δράσεων προς όφελος της εκπαίδευσης, της έρευνας, της καινοτομίας και της βελτίωσης γνώσεων και δεξιοτήτων του προσωπικού του ΟΣΕ ΑΕ.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας περιλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες δράσεων:

-Σχεδιασμός και από κοινού υποβολή προτάσεων στα πλαίσια Ερευνητικών και Αναπτυξιακών προγραμμάτων προς τις Ελληνικές και Ευρωπαϊκές Αρχές, για την ανάληψη πρωτοβουλιών και την υλοποίηση δράσεων προς όφελος της εκπαίδευσης και της έρευνας.

-Κοινή παρουσία σε προσκλήσεις οπουδήποτε ανά τον κόσμο μπορεί να προκύψει συνεργασία και επωφελής συνεργασία με σκοπό την ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων δράσεων.

-Σχεδιασμός και υλοποίηση Εκπαιδευτικών Επιμορφωτικών Προγραμμάτων που περιλαμβάνουν δράσεις με αποδέκτες το ανθρώπινο δυναμικό του ΟΣΕ ΑΕ καθώς και ιδιώτες κατόπιν επιλογής του ΟΣΕ ΑΕ με σκοπό την εκπαίδευση και επιμόρφωσή τους για την ανάπτυξη και τη βελτίωση γνώσεων και δεξιοτήτων.

-Απόκτηση Εργασιακής (πρακτική άσκηση) και Ερευνητικής (πτυχιακές/ μεταπτυχιακές εργασίες και διατριβές) Εμπειρίας από τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ στον ΟΣΕ ΑΕ.

«Η συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ανοίγει νέους ορίζοντες για την ανάπτυξη του ΟΣΕ, δίνοντας έμφαση στην εκπαίδευση του στελεχιακού της δυναμικού σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμα εργαλεία, στοιχεία απαραίτητα για έναν ισχυρό Οργανισμό», αναφέρει ο Οργανισμός.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον ΟΣΕ! Όταν π.χ. έχεις ενάμιση τεχνίτη γραμμής για 100 χιλιόμετρα πας στη Μονάδα Προβλέψεων και Στρατηγικής του Πολυτεχνείου και τσουπ! σου λέει αμέσως ότι ΔΕΝ πρέπει να έχεις ενάμιση τεχνίτη γραμμής για 100 χιλιόμετρα! Ρε τι σου είναι αυτή η επιστήμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή