Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Πιο γραφικός γίνεσαι σοκάκι (Επίδομα ευθύνης)

Μόνο ένας γραφικός θα μπορούσε να 
μιλάει για τις απολαβές των μηχανοδηγών και τις αυξήσεις τα τελευταία 5 χρόνια που έλαβε ο κλάδος χάρη στην δράση του Σωματείου μας. 
Αυξήσεις 300 Ευρώ στον βασικό μισθό, οικογενειακά επιδόματα, αύξηση 40% στην χιλιομετρική αποζημίωση, bonus και πολλά άλλα.
Αλλά μόνο αν είσαι γραφικός μπορείς να κάνεις κριτική σε όλα αυτά με το επίδομα...ευθύνης.
Ας δείξει ο γραφικός τον βασικό του μισθό τον Μάιο του 2015 και αυτόν που έχει σήμερα (+250 Ευρώ).
Ας δείξει το εισόδημα του το 2014 και το εισόδημα του το 2019.
Τολμάς γραφικέ περίγελε ; 

To στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

ΥΓ Ούτε στο "νέο" Σωματείο δεν τόλμησες να κατέβεις υποψήφιος. Τόσο σε αξιολογούν και οι συνοδοιπόροι σου. Για χαβαλέ να περνάει η ώρα τους. 
ΥΓ 2 Όταν τολμήσεις έλα και σε μια συνέλευση του κλάδου  (γιατί μέλος της ΠΕΠΕ είσαι ακόμα,δεν είσαι τόσο βλάκας) να πείς και μπροστά σε όσους κατηγορείς αυτά που γράφεις στο internet. Μεγαλύτερος κιοτής στον σιδηρόδρομο συνδικαλιστικά δεν πρέπει να έχει ξαναπεράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου