Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Πόσο νέο είναι αλήθεια το "νέο" ; Ας μιλήσουμε με ονόματα

Μια απο τις προσπάθειες του συνδικαλιστικού κατεστημένου στον σιδηρόδρομο είναι να πείσουν ότι το "νέο" Σωματείο στον σιδηρόδρομο, είναι κάτι καινούργιο! Ας δούμε όμως τους εκλεγμένους για να καταλάβουμε πολλά ΚΑΙ 

με στοιχεία. 

Το "νέο" Σωματείο λοιπόν θα έχει 15 δήθεν "νέους" συνδικαλιστές στο Διοικητικό του Συμβούλιο. (15 καρέκλες για 379 εργαζόμενους μόνο για το ΔΣ!).
Ας δούμε τώρα την ανθρωπογεωγραφία και αν όντως πρόκειται για κάτι "νέο".

Εκλέχτηκαν στο ΔΣ : 

 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   - Εκλεγμένος με την ΠΑΣΚ στο ΔΣ της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εκλεγμένος αντιπρόσωπος με την ΠΑΣΚ στο τελευταίο συνέδριο της ΠΟΣ απο την ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
ΑΧΛΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ     : Μέλος του ΔΣ της ΠΟΣ με την ΔΑΚΕ, Μέλος του  ΔΣ του ΣΣΒΕ, Εκλεγμένος με την ΔΑΚΕ αντιπρόσωπος στο τελευταίο συνέδριο της ΠΟΣ  μέσω του ΣΣΒΕ                    
ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ : Μέλος του Προεδρείου της ΠΟΣ, Εκλεγμένος με την ΔΕΣΚ αντιπρόσωπος στο τελευταίο συνέδριο της ΠΟΣ μέσω του Σ.Σ. Λαρισαϊκός.
 ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ : Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ με την ΔΑΚΕ, Εκλεγμένος με την ΔΑΚΕ στο τελευταίο συνέδριο της ΠΟΣ μέσω του ΣΣΒΕ.
ΛΑΖΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ : Πρόεδρος του ΣΣΒΕ, Εκλεγμένος με την ΔΑΚΕ στο Προεδρείο της ΠΟΣ, Εκλεγμένος αντιπρόσωπος μέσω του ΣΣΒΕ στο τελευταίο συνέδριο της ΠΟΣ
ΤΡΕΒΛΟΣ ΗΛΙΑΣ   : Mέλος του ΔΣ της ΠΟΣ με την ΔΕΣΚ, Μέλος του Προεδρείου του Σ.Σ. Λαρισαικός, εκλεγμένος αντιπρόσωπος στο τελευταίο συνέδριο της ΠΟΣ μέσω του Σ.Σ. Λαρισαικός.
ΝΤΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣ, Εκλεγμένος με την ΔΑΚΕ αντιπρόσωπος στο τελευταίο συνέδριο της ΠΟΣ μέσω της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
ΚΛΑΨΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ : Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ηλεκτρονικών -Ηλεκτρολόγων ΟΣΕ, Εκλεγμένος αντιπρόσωπος στο τελευταίο συνέδριο της ΠΟΣ με την ΔΑΚΕ μέσω του Σωματείου Ηλεκτρονικών - Ηλεκτρολόγων.
 ΓΕΡΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ   : Μέλος του ΔΣ της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την παράταξη της ΔΑΚΕ
ΚΑΛΕΜΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ : Μέλος του ΔΣ του Σ.Σ. Λαρισαϊκός, εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην ΠΟΣ με την ΔΕΣΚ μέσω του Σ.Σ. Λαρισαϊκός. 


Αλήθεια τώρα, αυτό είναι το νέο ; 
Eπί της ουσίας, οι συνδικαλιστές των ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ και ΔΕΣΚ έφτιαξαν ένα νέο Σωματείο, γιατί στα προηγούμενα δεν είχαν αποτελέσματα.
Και είναι προφανές, ότι τα αποτελέσματα έρχονται μέσα ΚΑΙ απο τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν την ευθύνη εκπροσώπησης.
Τώρα πως τα ίδια πρόσωπα θα φέρουν διαφορετικά αποτελέσματα για τους εργαζόμενους στην τεχνική βάση, είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί σύντομα.


To στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών 




                                              

1 σχόλιο:

  1. Για να θυμιθουν οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι οι κυριοι της κινησης που εκλεχτηκαν με το νεο σωματειο ηταν οι πρωτεργατες που ξεπουλησαν τον κλαδο της κινησης το 2010 οσο για τους αλλους αλαξτε ρε παιδια λιγο την συνθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή