Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Επιβάτης τρένου επιτέθηκε σε υπάλληλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα

Επίθεση δέχτηκε συνοδός αμαξοστοιχίας από επιβάτη, του οποίου του ζητήθηκε να τηρήσει τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και να φορέσει προστατευτική μάσκα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σημειώθηκε στην αμαξοστοιχία 84 (Φλώρινα – Θεσσαλονίκη) και ακινητοποιήθηκε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Έδεσσας.
Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

«Η αμαξοστοιχία 84 (Φλώρινα-Θεσσαλονίκη) αναμένει την άφιξη ΕΚΑΒ στο ΣΣ Εδεσσας για παροχή βοήθειας σε προσωπικό συνοδείας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ο συνοδός της αμαξοστοιχίας υπέστη σωματική επίθεση από επιβάτη, μετά από υπόδειξη για την υποχρεωτική χρήση μάσκας, την οποία ο επιβάτης αρνήθηκε να χρησιμοποιηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου