Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Για τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες γιατί καμία αναφορά, αναρωτιέται συνάδελφος...


Mε αφορμή τα δημοσιεύματα για τον συνωστισμό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Aστικές Συγκοινωνίες) λόγω περιορισμού των δρομολογίων την θερινή περίοδο και την ανησυχία που καλλιεργείται γύρω απο το θέμα λόγω του COVID-2019, αναδημοσιεύουμε τον προβληματισμό συναδέλφου μας,μηχανοδηγου της ΣΤΑΣΥ  απο τις σταθερές συγκοινωνίες : 

Αναφέρει ο συνάδελφος μας με αφορμή ρεπορτάζ <<σε απόγνωση οι πολίτες λόγο δρομολογίων στα μέσα μεταφορας>>: 
Δε έχω δει ποτέ να γράψουν,σε απόγνωση οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφορας λόγο έλλειψης προσωπικού,λόγο έλλειψης τροχαίου υλικού,ότι δε μπορούν να πάρουν άδεια,ούτε καν τα ρεπό τους επειδή κάποιοι δε νοιάζονται.
Δεν είδα να λένε ότι δουλεύαμε τον καιρό της καραντίνας με οποίο πιθανό κόστος θα μπορούσε να έχει αυτό για να την υγεία τη δική μας και των οικογενειών μας και για να ενημερώσω τους γνωστούς και φίλους που με όποιον μιλάω έχει λανθασμένη εντύπωση,ΟΧΙ....ΔΕ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ!!!
Το λιγότερο λοιπόν που θα έπρεπε να κάνουν αυτοί που "νοιάζονται" για τους πολίτες είναι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να μη στρέφουν τον κόσμο εναντίον των άλλων....πολίτες είμαστε και εμείς αν δε το έχετε καταλάβει!!!

Δικό μας σχόλιο

Ο εύλογος προβληματισμός του συναδέλφου μας, αντικατοπρίζει πλήρως την διαχρονική κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες της Πρωτεύουσας με τα γνωστά προβλήματα τόσο για το επιβατικό κοινό ΟΣΟ και για τους εργαζόμενους σε αυτές.
Καλό θα είναι λοιπόν, να αναπαράγονται και οι 2 απόψεις,ιδιαίτερα αυτή όσων τις ημέρες της καραντίνας έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία τους και την υγεία της οικογένειας τους για να υπηρετήσουν την μετακίνηση των συμπολιτών μας.
Οι παθογένειες είναι γνωστές ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ. 
Αυτό που λείπει είναι οι λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου