Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Μια εικόνα (άντε δύο),ένα πρόστιμο, η ατομική ευθύνη και ...χίλιες λέξεις

Η εικόνα που βλέπουμε αριστερά φανερώνει την κατάσταση που επικρατεί αρκετές ώρες της ημέρας στα ΜΜΜ της Πρωτεύουσας.

Δεν ξέρουμε αν

στις συγκοινωνίες o COVID2019 "δεν κολλάει", αλλά κολλάει στα πανηγύρια και στα super market. 
Αυτό που ξέρουμε είναι ότι άμεσα ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ προσλήψεις στους κλάδους που σχετίζονται με την κυκλοφορία των μέσων και ιδιαίτερα των οδηγών, που δίνουν τον καθημερινό αγώνα για να περιορίζονται αυτά τα φαινόμενα σε όλες τις συγκοινωνίες και τα Μέσα Μεταφοράς κάτω απο ΑΝΤΙΞΟΕΣ συνθήκες.

Αυτό που επίσης ξέρουμε είναι ότι με βάση αυτήν την εικόνα και αν επιβιβαστούν όλοι σε ένα συρμό, αυτός που θα την πληρώσει (κυριολεκτικά) μετά απο έλεγχο θα είναι αυτός που ΔΕΝ φταίει, δηλαδή ο εργαζόμενος ηλεκτροδηγός, σύμφωνα με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Κυβερνητική πρόβλεψη των τελευταίων μηνών που αναφέρει ότι ο οδηγός (ή μηχανοδηγός) ευθύνεται ,αν σε ένα συρμό υπάρχει υπέρβαση του 65% στην χωρητικότητα των επιβατών και σε αυτόν καταλογίζεται πρόστιμο 150 Ευρώ.
Και φυσικά πρόστιμο και σε αυτούς που ΔΕΝ φοράνε μάσκες. 
Η ατομική ευθύνη τάχα.
Μόνο που αυτή αφορά προφανώς ΜΟΝΟ τους πολίτες και όχι τους Κυβερνώντες.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

ΥΓ. Ακόμα γελάμε όταν θυμόμαστε αυτούς (Κυβερνητικούς συνδικαλιστές) που μας λέγανε ότι το πρόστιμο στον μηχανοδηγό είναι...ορθογραφικό λάθος για να δικαιολογήσουν τους Κυβερνώντες και τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ πολιτικά αποφάσεις τους εναντίον των εργαζομένων. Χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα και οι μεν και οι δε. Ή μάλλον οι μεν (Κυβερνώντες), ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν όταν μεταθέτουν ΔΙΚΕΣ τους ευθύνες στους εργαζόμενους. Ορισμένοι απο τους δε (Κυβερνητικοί συνδικαλιστές) , δεν έχουμε ακόμα καταλάβει τι εννοούν όταν σε τέτοιες απαράδεκτες πολιτικά αποφάσεις, μας λέγανε περί "ορθογραφικών λαθών".

ΥΓ 2 Το πρόβλημα περιγράφει δημοσίευμα απο το Ποντίκι.
Αν ήξερε και για το πρόστιμο στους εργαζόμενους θα ήταν ακόμα καυστικότερη η πένα του Πάνου Ζάχαρη που τα λέει όλα με ένα σκίτσο> 

Τι είναι 30 λεπτά μπροστά στην αιωνιότητα;
Το παν είναι να φοράς καλά τη μάσκα σου και να στριμώχνεσαι με στιλ, περιμένοντας τον συρμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου