Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Νέα δρομολόγια στον Προαστιακό Πάτρας από το Σάββατο 4 Ιουλίου. Μετεπιβίβαση στον Αγ. Ανδρέα στην ίδια αποβάθρα


Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε την έναρξη νέων δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Πάτρας από το Σάββατο 4 Ιουλίου.Ειδικότερα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επανασχεδίασε και προχώρησε σε
σημαντικές αλλαγές των δρομολογίων του Προαστιακού Πάτρας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, με περισσότερα δρομολόγια, ανά ώρα, και κυρίως την άμεση ανταπόκριση του βόρειου τομέα (από Άγιο Ανδρέα μέχρι Ρίο) με τον νότιο τομέα (από Άγιο Ανδρέα μέχρι Καμίνια) και αντίστροφα. Η μετεπιβίβαση θα πραγματοποιείται πλέον στον Άγιο Ανδρέα και από την ίδια αποβάθρα.


Με αφορμή την επανεκκίνηση και την λειτουργία των νέων δρομολογίων του Προαστιακού Πάτρας, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ορίζει την τιμή του εισιτηρίου στο 1 ευρώ, για το διήμερο 4-5/7, για όποια κατεύθυνση επιθυμούν να ταξιδέψουν οι επιβάτες (σε ολόκληρο τον βόρειο και νότιο τομέα) και θα ισχύει για μία διαδρομή.

«Ελπίζουμε δε, ότι σύντομα και σε συνεργασία με τον ΟΣΕ, θα μπορέσουμε να επεκτείνουμε τα δρομολόγια μέχρι κάτω Αχαΐα, με την ίδια συχνότητα, εξυπηρετώντας έτσι καλύτερα όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής», αναφέρει η εταιρεία.

Σημειώνεται ότι, από την Δευτέρα 06.07.2020 έως 31.10.2020, θα ισχύει ειδική εκπτωτική τιμή προσφοράς 1,40 ευρώ,  για όποια κατεύθυνση επιθυμούν να ταξιδέψουν οι επιβάτες (σε ολόκληρο τον βόρειο και νότιο τομέα) και θα ισχύει για μία διαδρομή.

Αναλυτικά τα δρομολόγια που θα ισχύουν από το Σάββατο 04.07.2020 μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου