Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) στηρίζει το χουντικής κοπής Νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, δείτε την εικόνα!

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πατερίτσα της Νέας Δημοκρατίας, ή ας το πούμε καλύτερα, της Ακροδεξιάς λογικής που κυριαρχεί σε αυτό το Νομοσχέδιο που ακόμα και η επιστημονική επιτροπή της Βουλής κατακρίνει. 
Καθόλου τυχαίο αν αναλογιστεί κανείς ότι 

την ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών σε Δευτεροβάθμιο Όργανο την εκπροσωπούν πλέον ακροδεξιοί.

Φαίνεται ότι η λογική αυτή επικρατεί πλέον και στο ΚΙΝΑΛ.

Ας δούμε τι στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, -τον Νόμο της Χούντας -και δίπλα τον Νόμο που ψηφίζει η κ. Γεννηματά και οι βουλευτές της αυτές τις μέρες στηρίζοντας την Κυβέρνηση.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Αν υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά σε κάποιους για το τι ακριβώς εκπροσωπεί αυτό το ΠΑΣΟΚ (ή ΚΙΝΑΛ)  αυτά ας αρχίσουν να ξεδιαλύνονται....
Οι διεκδικήσεις δεν γίνονται με περιπάτους...σύντροφοι

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει κάποιος που να θεωρεί το ΚΙΝΑΛ συνέχεια του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και του Γιώργου Γεννηματά; Αφού έγινε δεκανίκι του Σαμαρά και καταποντίστηκε, δοκίμασε Ελιές και άλλα σχήματα, αλλά τελικά δεν έπεισε κανένα. Αποτελεί περίπου ένα Κόμμα ισοβίων συνδικαλιστών και αυτοδιοικητικών και ψηφίζεται σταθερά από αυτούς και τις οικογένειές τους, ενώ έπαιξε ανέντιμα παιχνίδια στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές Εκλογές. Στραβοκοιτά πλέον ανοιχτά προς τη ΝΔ, βασικά στελέχη του στελέχωσαν το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη, κάποια άλλα, πολύ βαριά ονόματα, βιάζονται να το κάνουν. Συμπλέει με τη ΝΔ στην "προανακριτική" για τον Παπαγγελόπουλο για να βγάλει λάδι το Λοβέρδο. Ψηφίζει ανελεύθερα νομοσχέδια σαν αυτό του τέως στελέχους του και ελπίζει στη μη αυτοδυναμία της σε επόμενες Εκλογές, για να ξαναγίνει η χρήσιμη τσόντα. Όσα στελέχη ήθελαν να κρατήσουν την αξιοπρέπειά τους ή αποσύρθηκαν ή πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι γνώρισαν από μέσα τον κόσμο των Ελληνικών Φυλακών και κάποιοι άλλοι γλίτωσαν με παραγραφές και Νόμους περί ΜΗ ευθύνης Υπουργών. Και τώρα μας κουνάνε και το δάχτυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή