Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Συνάντηση του Προεδρείου της “Ενότητας” με τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Δελτίο Τύπου της συνδικαλιστικής παράταξης ¨Ενότητα" αλλά και της Νέας Δημοκρατίας.
Σήμερα ( 29/10/2018 ) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας συνάντηση του Προεδρείου της  “ ENOTHTAΣ ’’ με τον Πρόεδρο της  ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το Προεδρείο της   “ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ’’ ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τις θέσεις μας που αφορούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα.

Έγινε ιδιαίτερη ανάλυση για τις παθογένειες και τις ευθύνες του συνδικαλιστικού κινήματος που αρνείται πεισματικά να παρακολουθήσει και παρέμβει στις ανάγκες που διαμορφώνονται από ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον σε συνδυασμό με την ραγδαία εξέλιξη των τεχνολογιών που αλλάζουν το εργασιακό τοπίο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε ότι η ίδρυση της παράταξης μας και οι βασικές της αρχές αποτελούν θετική έκπληξη για όλους. Προσέθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία θεωρεί ότι είναι αναγκαιότητα επιτέλους να υπάρξει ένας αξιόπιστος συνομιλητής που αποδέχεται το αξιακό πλαίσιο της μεγάλης φιλελεύθερης Παράταξης.

Τέλος απεδέχθη και στηρίζει την πρότασή μας για την εγγραφή μας στον Τομέα Εργαζομένων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής»


Το Δελτίο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας  για την σημερινή συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο της συνδικαλιστικής παράταξης «Ενότητα». Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα του ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και στην αναγκαιότητα ύπαρξης ενός σύγχρονου, υπεύθυνου και ρεαλιστικού συνδικαλιστικού λόγου.

Ο κ. Μητσοτάκης άκουσε τις θέσεις του προεδρείου της «Ενότητας», ανέφερε ότι συμφωνεί με τους βασικούς άξονες και εξέφρασε την ικανοποίησή του. Στο πλαίσιο αυτό υπογράμμισε την πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας υπέρ ενός ανεξάρτητου, αδέσμευτου και ακηδεμόνευτου συνδικαλιστικού κινήματος. Συμπλήρωσε δε ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις θέσεις και απόψεις που κινούνται στο πνεύμα της φιλελεύθερης και ανοιχτής οικονομίας και ταυτόχρονα διασφαλίζουν και προστατεύουν τα δικαιώματα των εργαζομένων της χώρας.

2 σχόλια:

  1. Τώρα αυτο είναι διαφήμιση ή δυσφήμιση?🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. του ειπανε για τα κομμενα Δωρα και το πετσοκομμα των συνταξων απο την συγκυβερνηση ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ η την κανανε γαργαρα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή